Bine ati venit in magazinul nostru
Vezi toate articolele

Top 5️⃣ modele de huse - în funcție de alegerea clienților

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Astăzi, când majoritatea dintre noi deținem un smartphone, protecția acestor dispozitive a devenit una din preocupările noastre esențiale.

Cu design ultra-slim, slim, flip și armor, husele și carcasele pentru telefoanele mobile sunt accesorii consumabile ce se găsesc într-o gamă extrem de variată din punct de vedere al materialelor din care sunt fabricate și al îmbinărilor de culori.

Din punct de vedere al necesității, aceste accesorii sunt utilizate fie din dorința de a alterna aspectul telefonului cu un design de husă futuristic, fie din nevoia de a simți telefonul în siguranță.

 

 

 Plecând de la premisa că întodeauna clienții noștri au dreptate, echipa magazinului nostru îți vine în ajutor cu un top al celor mai vândute huse, pentru ca tu să fii la curent cu trendul din lumea accesoriilor GSM.

 

 

 

Locul 5. Husele Armor.

 

 Locul 5 al clasamentului este ocupat de husele cu armor. De obicei, acestea au un aspect impunător și modern, fiind concepute prin îmbinarea a mai multor tipuri de materiale precum siliconul și plasticul policarbonat. Husele armor încearcă să compenseze proporțiile semnificative cu design-uri futuriste, ieșite din comun și extrem de atractive.

 

 

 Dimensiunile semnificativ mai însemnate decât ale unei huse obișnuite, permit acestora să îmbine și alte elemente cu scop practic, precum suporți rabatabili pentru vizionarea confortabilă de clipuri video, suporți pentru mână de tip inel și cel mai frecvent, folie din oțel încorporată pentru a putea fi utilizată cu suporți auto magnetici.

 

 

 În cele mai frecvente cazuri, husa armor dispune de o structură în două straturi și oferă protecție sporită. Concepute dintr-o carcasă siliconică și o carcasă din plastic policarbonat ce se îmbină perfect, husele armor vor fi mereu camaradul de încredere al telefonului tău indiferent de situație.

 

Locul 4. Huse flip (tip carte).

 

Locul 4 în clasamentul huselor este deținut de husele flip sau cele tip carte. Aceste huse au o adresabilitate generală și se află atât printre preferințele bărbaților cât și ale femeilor. Design-ul de husă flip are la bază arhicunoscutul concept de husă-toc, cu un capac vertical și capse, care permite atașarea telefonului la curea.

Deși încă mai există huse-toc pentru telefoane mobile, de-a lungul timpului acest model a suferit numeroase modificări sau a servit drept sursă de inspirație pentru majoritatea modelelor flip ce le vedem astăzi pe rafturile cu accesorii GSM.

 

    

 

Disponibile într-o gamă variată de modele, husele flip sunt concepute dintr-o carcasă siliconică sau din plastic policarbonat, în funcție de model,  și un capac rabatabil din piele naturală sau poliuretan, ce acoperă display-ul telefonului.

Deși conceptul de husă flip este unul standard, variațiile acestora depind în mod direct de capacul ce acoperă display-ul.

Astfel, putem avea husele cu suprafața complet acoperită, huse care dispun de capac semi-transparent, huse ale căror capac dispune de decupaje pentru vizualizare rapidă a informațiilor de pe display și huse flip ce dispun de capac activ, care permite vizualizarea de informații de pe display-ul telefonului și beneficiază de capacități touch-screen.

 

 

Proprietățile și capacitățile huselor variază în funcție de preț; astfel o husă flip cu un preț între 30 și 60 de lei în cele mai multe cazuri va fi simplă, fără prea multe proprietăți și funcționalități, și va îndeplini scopul de bază, acela de a proteja telefonul.

În cazul clienților mai pretențioși ce dispun de un buget mai mare pentru achiziționarea unei huse flip, la un buget de peste 60 de lei, aceștia se vor putea bucura de o husă multifuncțională, ce poate avea pe lângă închidere magnetică, funcția de suport pentru telefon pentru vizionarea de clipuri video, decupaje pentru acces rapid la informațiile de pe display și în unele cazuri chiar și funcție touch-screen.

 

 

Locul 3. Huse slim. 

 

 

Pe locul 3 în clasamentul huselor pentru telefoane mobile se află husele slim sau husele cele obișnuite.

Dar sunt ele chiar atât de comune?

 

Husele cu design slim reprezintă probabil cea mai variată gamă de accesorii consumabile GSM. Cu dimensiuni nici prea groase, dar nici prea subțiri, acestea sunt extrem de practice, iar în funcție de îmbinarea culorilor, a materialul din care sunt fabricate și a formelor pe care acestea le pot avea, oferă clienților o gamă largă de opțiuni.

Materialele cele mai frecvent utilizate pentru fabricarea acestor huse sunt siliconul, plasticul policarbonat dar și îmbinările dintre acestea.

 

 

Producătorii de accesorii GSM optează pentru aceste materiale datorită rezistenței la uzură și a proprietăților pe care acestea le pot avea.

Pentru clienții mai pretențioși care își doresc un produs cu adevarat premium, husele slim pot fi confecționate din piele sintetică sau poliuretan, dar și din piele naturală, iar interiorul poate fi căptușit cu materiale textile sau microfibre pentru a proteja suprafața din spate a telefonului.

 

 

Locul 2. Huse ultra - slim. 

 

Locul 2 al clasamentului este ocupat de către husele cu design ultra-slim. Mai în glumă, mai în serios, putem spune că husele cu acest design se află în topul cumpărătorilor care în principiu detestă husele și carcasele, dar care în același timp reușesc să întelegă utilitatea acestui tip de accesoriu pentru telefon.

Deși acest design vine și el într-o gamă variată de culori, majoritatea cumpărătorilor se îndreaptă spre husele fabricate din materiale transparente, tocmai pentru că acestea fac ca frumusețea și design-ul telefonului să rămână vizibile.

 

 

 La fabricarea huselor cu design ultra-slim producătorii se focusează în cea mai mare parte asupra materialelor precum siliconul și plasticul policarbonat, care pot căpăta forme variate în ciuda dispunerii în straturi extrem de subțiri. Totodată, aceste materiale pot avea finisaje ce dispun de proprietăți antiamprentă și antiderapante.

 

 Deși protecția telefonului la impact nu este nici pe aproape de punctul lor forte, acestea pot îndeplini cu succes rolul unei protecții elementare, prevenind apariția de zgârieturi, decolorări și alte tipuri de urme ce pot sugera uzura dispozitivului, mai ales când acestea sunt fabricate din sticlă sau alte materiale din ce în ce mai fragile.

 

 

 

Mai nou în lumea huselor cu design ultra-slim și-au facut apariția și niste modele cu totul aparte, fabricate din sticlă securizată ranforsată, extrem de rezistentă la uzură, chiar și la impact.

Acestea sunt realizate prin îmbinarea de materiale precum plasticul sau siliconul în forma unei carcase, la exteriorul căreia vom avea o suprafață din sticlă securizată, extrem de bine finisată și colorată.

 

 

 Deși nici prin acest model admiratorii nu vor putea observa frumusețea telefonului, producătorii au apelat la un truc, o îmbinare de culori în degrade, care poate să imite cu succes suprafața originală a telefonului.

 Extrem de estetice și practice, aceste tipuri de huse au devenit foarte în scurt timp preferatele deținătorilor de smartphone-uri.

 

 

Locul 1. Huse 360. 

 

 Pe locul 1 în topul clasamentului, poziția de lider este ocupată cu detașare de către husele 360, acestea fiind probabil cel mai popular produs din lumea accesoriilor GSM.

 Acest design reușește să îmbine cu succes utilul, plăcutul și practicul, oferind deținătorilor de telefoane soluția perfectă pentru a le proteja; protecție completă pentru dispozitiv fără a compromite dimensiunile slim ale acestora.

 

 

 Husele 360 sunt concepute în cele mai frecvente cazuri din trei părți componente, și anume, o carcasă ce acoperă spatele telefonului, o carcasă frontală ce cuprinde partea din față si marginile telefonului și o folie de protecție pentru display, ce va veni în completarea celor două componente.

Totuși, cele trei părți componente nu reprezintă un standard; husele 360 din silicon reprezintă cel mai bine abaterea de la standardul de trei componente, fiind constituite din două carcase de din silicon și nu includ folie de protecție.

 De reținut, ar fi faptul că folia de protecție pentru display poate fi sau nu inclusă în pachetul husei, iar husele 360 sunt compatibile doar cu folia achiziționată sau primită cadou în pachet.

Un disconfort minor poate să apară în cazul în care aveți deja atașată o folie de protecție pentru display și doriți să utilizați o husă 360; în acest caz veți fi nevoiți să dezlipiți folia atașată și să o lipiți pe cea din pachetul husei.

 

 

Din punct de vedere ale materialelor de fabricație și al proprietăților pe care acestea le pot avea, în cazul huselor 360, putem considera că avem de a face cu un micro-univers din care fac parte toate celelalte categorii de huse enumarate în acest top.

 

 Așadar, cool haideți să vedem cât de variată poate fi această gamă de accesorii...

 

 

 Huse Armor 360

 

  Husele Armor 360 sunt un produs extrem de căutat de către clienții care lucrează în diverse domenii în care telefonul este o necesitate, dar în același timp este expus la pericole neprevăzute și greu de anticipat. Au un design robust, impunător, special conceput pentru a oferi protecție sporită telefonului și este realizată prin îmbinarea a trei tipuri de materiale de înaltă calitate.

 

 

Acest design este conceput dintr-o carcasă siliconică cu spatele din acrilic transparent, ramă din silicon și colțuri ranforsate cu surplus de silicon și perne de aer.

Siguranța frontală a telefonului este asigurată de o altă carcasă fabricată din plastic policarbonat ce se va închide ermetic cu cealaltă componentă.

 

 

Totodată, în pachet vi se va oferi și o folie de protecție pentru display, care în cazul telefoanelor cu ecran edge (curbat) va fi din material siliconic.

Prin achiziționarea acestui model de husă 360, clienții preferă să compromită aspectul slim al smartphone-ului în detrimentul unui standard ridicat de protecție. 

 

Huse 360 Magnetic Protection

 

Husele 360 Magnetic Protection reprezintă cel mai recent trend în lumea accesoriilor GSM. Acestea au un design premium și inovativ, oferind clienților oportunitatea de a-și proteja telefonul fără a compromite aspectul original al acestuia.

 Concepute din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aliajul de aluminiu și sticla securizată, husele 360 Magnetic Protection sunt compuse din două carcase față-spate și se îmbină perfect între ele datorită sistemului inovativ de închidere pe bază de magneți ce se află poziționați la interiorul ramelor husei.

Pachetul acestor huse include și o folie de protecție pentru display din sticlă securizată, iar în cazul telefoanelor cu display edge (curbat) folia inclusă va fi din material siliconic.

 

 

Fie datorită design-ului aparte,  fie datorită utilizării practice a acestora și a mecanismului de închidere simplu de utilizat, husele 360 Magnetic Protection reprezintă alegerea numărul 1 a cumpărătorilor până în prezent.

 

Huse 360 Silicone Protection

 

 Husa 360 Silicone Protection este un produs extrem de căutat în rândurile deținătorilor de smartphone-uri cu display edge.

 

 

 Design-ul simplu, conceput din două carcase siliconice ce se îmbină perfect între ele, suprafețele transparente ale acestor două carcase care păstrează frumusețea aspectului original al telefonului și rezistența materialului siliconic, reprezintă câteva dintre atuurile acestui tip de produs.

 

 

 În ciuda desing-ului simplu și deloc pretențios, husa 360 Silicone Protection se deosebește de celelalte modele prin faptul că acoperă etanș telefonul, inclusiv display-ul acestuia, nefiind necesară utilizarea unei folii de protecție, fapt care reprezintă un mare avantaj pentru deținătorii de smartphone-uri cu display edge (curbat); foliile de protecție reprezintă o reală bătaie de cap pentru aceștia, fie datorită calității slabe, fie datorită gradului ridicat de dificultate pentru atașare al acestora.

 

 Utilizarea acestui produs poate aduce și un oarecare disconfort pentru deținătorii de smartphone-uri care au deja atașată o folie de protecție pe display; husa 360 Silicone Protection nefiind compatibilă cu alte tipuri de protecție pentru display.

 

Huse 360 Reflexive Protection

 

 Husele 360 Reflexive protection reprezintă un accesoriu GSM extrem de căutat, în special de către deținătorii de smartphone-uri de sex feminin, datorită culorilor foarte intense și a finisajelor lucioase ce crează un efect de oglindă.

 

 

Deși structura acestor modele de huse nu iese din tiparul clasic al huselor 360, mai precis, tiparul cu o carcasă față – spate și folie de protecție pentru display, efectul de oglindă creat de suprafețele lucioase ale carcaselor reprezintă un factor determinant în rândul persoanelor de sex feminin cu privire la achiziționarea acestui tip de produs.

 

 

În ciuda faptului că produsul este fabricat din plastic policarbonat, prețul este puțin mai piperat decât al celorlalte modele de huse 360 fabricate tot din plastic și asta datorită procesului extrem de complex și de dificil de colorare a acestora prin vopsire electrostatică.

 

Huse Full protection 360

 

 Husa Full protection 360 reprezintă un tip de produs cu o cerință foarte mare în lumea accesoriilor GSM și se află la egalitate în topul preferințelor clienților cu husele 360 Magnetic Protection.

 

 

Acest model de husă vine cu un design simplu, o gamă bogată de nuanțe, fără motive și texturi stridente, fapt care face ca acest produs să fie pe placul unui public general, indiferent că e vorba de bărbați sau femei. 

Husa Full protection 360 reprezintă cel mai bine conceptul de protecție 360, fiind un produs pioner din care au derivat celelalte modele de huse 360 menționate mai sus.  Aceastea sunt compuse dintr-o carcasă față-spate fabricată din plastic policarbonat și vine la pachet cu o folie de protecție pentru display din sticlă securizată. 

 

 

Fabricate din plastic policarbonat, suprafața carcaselor poate avea finisaje și proprietăți variate precum finisajul cu aspect metalic, tratament oleofobic (antiamprentă), fiind rezistente la uzură, impact și la expunerea la anumiți factori ce pot deteriora telefonul.

 

 

Pe lângă proprietățile pe care producătorii le pot oferi acestui produs prin utilizarea plasticului policarbonat, vom avea și un preț accesibil comparativ cu alte modele de huse. 

 

 

În concluzie...

   

Prin intermediul acestui articol am încercat să prezentăm într-o manieră cât mai obiectivă care este realitatea actuală din lumea accesoriilor GSM, care este trendul huselor și carcaselor pentru smartphone-uri în anul 2019 și sperăm că efortul nostru de a vă oferi cât mai multe informații cu privire la acest tip de produse, va contribui la achiziționarea unui produs de care să fiți încântați. 

 

 

 

Autor: Maria A.G.
Edit: Alex P.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum